Cycling legends along time

Did the careers of Jacques Anquetil and Eddy Merckx overlap? For how many years were rivals Gino Bartali and Fausto Coppi? When anyone talk me about Alfredo Binda, which period are they referring to?

It could be basic questions that someone asks himself when they start, as a fan, in the world of cycling, but perhaps there were also some that even the most involved have failed to answer. The chart presented below has the simple objective of placing the historical legends of cycling on a timeline of more than a century.

An objective methodology has been followed based on the historical ranking published by ProCyclingStats.com, selecting the first 100 riders with cut-off date of September 9th, 2019.

Download in PDF for better quality

(you can also click on the image)

***

Llegendes del ciclisme ubicades en el temps

Van coincidir les trajectòries de Jacques Anquetil i Eddy Merckx? Durant quants anys van ser rivals Gino Bartali i Fausto Coppi? Quan em parlen d’Alfredo Binda, de quin període estem parlant?

Poden ser preguntes bàsiques que es fa algú quan s’inicia, com a aficionat, en el món del ciclisme, però potser hi ha també alguna que el més ficat hagi pogut fallar en respondre. El gràfic que es presenta a continuació té el simple objectiu de col·locar en una línia temporal de més d’un segle a les considerades llegendes històriques del ciclisme.

S’ha seguit una metodologia objectiva basant-se en el rànquing històric que té publicat el portal web ProCyclingStats.com, agafant-ne els 100 primers corredors a data 9 de setembre de 2019.

***

Leyendas del ciclismo ubicadas en el tiempo

¿Coincidieron las trayectorias de Jacques Anquetil y Eddy Merckx? ¿Durante cuántos años fueron rivales Gino Bartali y Fausto Coppi? Cuando me hablan de Alfredo Binda, ¿a qué periodo nos estamos refiriendo?

Podría tratarse de preguntas básicas que se hace alguien cuando se inicia, como aficionado, en el mundo del ciclismo, pero quizás hay también alguna que hasta el más metido haya podido fallar en responder. El gráfico que se presenta a continuación tiene el simple objetivo de colocar en una línea temporal de más de un siglo a las consideradas leyendas históricas del ciclismo.

Se ha seguido una metodología objetiva basándose en el ranking histórico que tiene publicado el portal web ProCyclingStats.com, seleccionando a los 100 primeros corredores a fecha 9 de septiembre de 2019.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: